Starity

Sofía Vergara jogi úton próbálja eltiltani exét lefagyasztott embrióiktól

2017. február 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család 44 éves sztárja nem szeretne gyerekeket volt vőlegényétől, így esze ágában sincs engedélyt adni neki arra, hogy 2013-ban lefagyasztott embrióikat bárkinek is beültessék.

hirdetés

Decemberben számoltunk be arról, hogy Sofía Vergara exe, Nick Loeb azzal a kéréssel fodult a bírósághoz, hogy megkaparinthassa azt a két közösen lefagyaszttatott embriót, melyeket még egy évvel a szakításuk előtt tetettek félre. A férfi ugyanis nagyon szeretne apa lenni és bármi áron kihordatná az Emma és Isabella névre keresztelt embriókat, ám az Art Reproductive Centerrel aláírt szerződése nevében csak akkor teheti ezt meg, ha Sofía is áldását adja rá – erre azonban csekély az esély, hiszen a színésznő férjével, Joe Manganiellóval kíván családot alapítani.

Ezúttal Vergara fordult a bírósághoz, hogy elejét vegye Loeb terveinek, kedden beadott kérvényében pedig eltiltaná a férfit minden ilyen irányú jövőbeli törekvéstől. Beadványában arra hivatkozott, hogy úgy véli, volt párja a jövőben sem áll el tervétől, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megszerezze a jogi rendeletet, ami neki adná az embriók feletti döntéshozatal jogát. A színésznő azonban nem szeretne gyereket exétől, így arra kérte az Art Reproductive Center dolgozóit, hogy tartsák magukat a korábban aláírt szerződéshez, miszerint az embriók csak akkor ültethetőek be, ha a „szülők” – Vergara és Loeb – mindketten az írásos beleegyezésüket adják erre.

A kolumbiai szépség egyébként úgy véli, hogy volt vőlegénye az ő hírneve által kíván előnyt szerezni az ügyben és egyúttal saját ismertségét növelni. Sofía saját bevallása szerint nem kívánja megsemmisíttetni az embriókat, ugyanakkor nem áll szándékában családot alapítani a férfival, akivel már három éve szakított.

Sofía semmit nem akar exétől – pláne nem közös gyerekeket

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek