Starity

TVD: Egy fontos szereplő meghal a finálé előtt

2017. február 17. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak négy epizód maradt a Vámpírnaplók végső lezárásáig, mely nem lesz teljesen örömteli.

hirdetés

Az Entertainment Weekly hozta nyilvánosságra, hogy a The CW népszerű drámasorozatának rajongói kénytelenek lesznek búcsút venni egy hőn szeretett főszereplőtől az utolsó epizódban, ami egyszerre lesz szomorú és izgalmas. Az ugyan egyelőre nem derült ki, hogy pontosan melyik karaktert írják ki halállal a sorozatból, de már elkezdődött a rajongók között a találgatás.

A legkézenfekvőbb megoldásnak Bonnie (Kat Graham) halála tűnik, hiszen az ex-boszorkány élete össze van kötve Elenáéval (Nina Dobrev), aki köztudottan visszatér az utolsó epizódban. Ugyanakkor egyaránt benne van a pakliban az is, hogy esetleg Stefantól (Paul Wesley) vagy Damontől (Ian Somerhalder) kell végső búcsút vennünk. Ez a fordulat nem is meglepő, hiszen a készítők a közelmúltban egy másik fontos karaktert is kiírtak Enzo (Michael Malarkey) személyében, aki az ötödik évad óta állandó szereplője a szériának.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek