Starity

Ellenállhatatlanul szexi! Megőrülnek rajongói Demi Lovato legújabb fotójáért

2017. február 17. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár korábban Deminek is voltak súlyproblémái, mostanra sikerült beállítania étrendjét és mozgástervét, így alakján jóformán lehetetlen kifogást találni.

hirdetés

A kamaszkori báj és a felszaladt pluszkilók a múlt homályába vesznek, Demi Lovato ugyanis nőiesebb és szexibb, mint valaha! A 2002-ben a köztudatra robbant barna hajú szépségből napjainkra egy gyönyörű, határozott, céltudatos és sikeres felnőtt nő érett, aki nőtársai számára is követendő példát mutat gondolkodásmódjával és viselkedésével.

Mint oly sok kollégája, Demi is számtalan nehéz időszakot volt kénytelen megélni, ám a krízishelyzetek csak megerősítették őt. Közösségi oldalait elnézve sikeresen megbékélt önmagával és a világgal, és ezt a pozitivitást sugározza a külvilág felé is. Tegnap egy igazán vérforraló felvételt tett közzé magáról az Instagramon, melyen egy testhezálló fekete dresszben láthatjuk. A ruha remekül kiemeli csinos alakját és telt idomait, rajongói pedig nem győzték dicsérni, milyen csodásan fest benne. A felvételt több, mint kétmillióan jelölték kedvencüknek, és ki tudja, talán épp ő lesz a következő, aki Selena Gomez és Beyoncé után rekordot dönt a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek