Starity

Nicole Kidman nyilvánosságra hozta, hogy korábban Lenny Kravitz jegyese is volt

2017. február 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 éves Oscar-díjas színésznő visszafogott, példamutató életet él, sosem volt botrányaitól hangos a sajtó.

hirdetés
Nicole Kidman nyilvánosságra hozta, hogy korábban Lenny Kravitz jegyese is volt

Nicole Kidman azon kevesek egyike, akik Hollywoodban is megmaradtak ugyanannak az őszinte, szerény és alázatos embernek, akik a hírnév előtt voltak. Bár az ő életében is akadtak olyan szerelmek, melyekre felfigyelt a média, igyekezett kizárni a sajtót a privátszférájából, így eddig arról nem is lehetett tudomásunk, hogy korábban Lenny Kravitz jegyese volt.

Nicole 2001-ben, mintegy tíz évnyi házasság után vált el akkori férjétől, Tom Cruise-tól. A tönkrement házasság megviselte, sokáig ide-oda csapongott, ám 2003-ban megakadt egymáson a szemük Lennyvel. Akkor ismerkedtek meg egymással, amikor a színésznő kivette a férfi egyik lakását, majd a futó ismertségből barátság lett, ebből pedig szerelem szövődött. Kidman a minap legújabb, Hatalmas kis hazugságok című sorozatát népszerűsítette, amikor egy riporter arról kérdezte, milyen a közös munka Zoë Kravitz-cal.

Nos, én már ismertem Zoë-t a forgatás előtt is, mert az édesapjával korábban jegyben jártunk. Családban marad a dolog! Imádom Lennyt, ő egy nagyszerű pasi!

– nyilatkozta Kidman, aki 2006 óta Keith Urban felesége és azóta is boldog házasságban élnek.

Balról jobbra: Lenny Kravitz, Nicole Kidman és Keith Urban – mindannyian jó barátságot ápolnak egymással

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek