Starity

A lánya lehetne! 27 évvel fiatalabb modellnek csapja a szelet Marc Anthony

2017. február 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rain Over Me énekese csak novemberben adta be a válókeresetet, már tovább is lépett.

hirdetés

Már a felesége, Shannon De Lima és közte lévő húsz év korkülönbség is soknak bizonyult, a 48 éves Marc Anthony most egy még fiatalabb lánynak, a 21 éves Mariana Downingnak udvarol. Állítólag a pár kapcsolata már hónapok óta tart, mi több, a szilvesztert is együtt töltötték a Dominikai Köztársaságban.

Az E! Online úgy tudja, hogy a szerelmesek kapcsolatuk elején sokat utazgattak együtt, hogy azidő alatt jól megismerjék egymást, jelenleg azonban nem áll módukban sok időt együtt tölteni, hiszen Mariana felfelé ívelő modellkarrierjét egyengeti, Marc pedig fellépéseivel van elfoglalva.

Ezért a modellért dobog Marc szíve

Marc eddig háromszor volt nős: Dayanra Torresszel két év házasság után 2002-ben szakítottak, de még abban az évben újra összeházasodtak. A frigy nem tartott sokáig, tíz hónappal később ismét elváltak. Ezt követően 2004-ben Jennifer Lopeznek esküdött hűséget az énekes, 2011-ben azonban beadták a válókeresetet – a bíróság 2012-ben választotta el őket egymástól. Marc azonban nem sokáig maradt szingli, hiszen teljesen beleesett a fent már említett Shannon De Limába, őt 2014 novemberében vette el és szinte napra pontosan két évvel később a házasság felbontását kérték a bíróságtól – válásukat négy nappal ezelőtt mondták ki.

Hosszas megfontolás után úgy döntöttünk, véget vetünk két éve tartó házasságunknak. Magánéletünk tiszteletben tartását kérjük ebben a nehéz időszakban, további közleményt nem fogunk közzétenni e személyes téma kapcsán

– írta Shannon és Marc a válásukat bejelentő nyilatkozatban.

Legutóbbi feleségével, Shannonnal csak most váltak el

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek