Starity

Megérkezett a Battle Beast új albuma

2017. február 17. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon végre a boltok polcaira került a finn zenekar negyedik stúdióalbuma.

hirdetés
Megérkezett a Battle Beast új albuma
Fotó: Facebook / Battle Beast

Véget ért a várakozás a Battle Beast rajongói számára, hiszen végre a boltok polcaira került a csapat legújabb albuma, a Bringer Of Pain. A lemezt decemberben a King For A Day című dal és a hozzá készült, rajongókkal forgatott kisfilm harangozta be, majd ezt követte a dallista felfedése, és a Familiar Hellhöz készült videó. A finnek már meg is kezdték a lemez népszerűsítését, mely fellépéseken a már jól ismert dalok mellett néhány új szerzemény is helyet kapott a repertoárban.

A Noora Louhimo vezette formáció újdonságát egyébként hatalmas izgalom övezte, hiszen számos felvezetőt megosztottak a nagyérdeművel, a mai napon pedig boldogan jelentették be, hogy a korong immáron hódító útjára indult. Érdekesség, hogy a Bringer Of Pain immáron az új gitárossal, Joona Björkroth-szal a fedélzeten készül el, aki egyébként 2015-ben vette át Anton Kabanen helyét, de hivatalosan csak tavaly avatták hivatalos taggá.

Külön öröm a magyar rajongók számára, hogy a zenekar április 15-én a Barba Negrában fogja bemutatni új korongját a német Majesty zenekar társaságában, mely csapat szintén új albumát hozza el a magyar hallgatóságnak.

A lemez borítója

További jó hír a metálrajongók számára, hogy a szimfonikus metált játszó Edenbridge zenekar is a mai napon jelentette meg legújabb nagylemezét, ami a The Great Momentum elenevezést kapta. Az ő korongjukat a Shiantara című dalhoz készült dalszöveges kisfilm előzte meg még decemberben, majd később SPV lemezkiadó jóvoltából belehallgathattunk a lemez többi dalába is. Néhány napja a csapat új kisfilmmel örvendeztette meg rajongótáborát, ugyanis bemutatták a The Moment Is Now című dalukhoz forgatott különleges videóklipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek