Starity

Új lemezén dolgozik az Angel Nation

2017. február 17. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Leaves'Eyes frontasszonyának másik zenekara is gőzerőkkel vágott neki a munkának.

hirdetés

Az Angel Nationt, avagy korábban EnkElinatont a finn Elina Siirala énekesnő alapította Londonban, 2011-ben. Első EP-jük 2012-ben jelent meg, majd 2014-ben egy nagylemezzel örvendeztették meg a rajongókat. A csapat legutóbbi újdonsága tavaly vált elérhetővé, ami a Do It Anyway címet kapta. A formáció néhány órája, hivatalos Facebook-oldalukon, egy kép kíséretében jelentették be, hogy stúdióba vonultak felvenni második albumukat, ami vélhetően még idén a boltok polcaira fog kerülni.

További érdekesség hogy az immáron Elina vezette norvég-német Leaves' Eyes is új lemezén dolgozik, ami az első kiadvány lesz a tavaly csatlakozott vokalistával. Elina bemutatkozása egyébként egy különleges középlemez volt, ami a Fires In The North elnevezést kapta, és mindösszesen öt tétel került rajta elhelyezésre, melyek többsége már a 2015-ben megjelent, Liv Kristine által felénekelt King Of Kings nevezetű lemezen is helyet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek