Starity

Májusban érkezik a Kobra And The Lotus új albuma

2017. február 20. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kobra Paige és csapata hamarosan új anyaggal jelentkezik, a készülő korong kapcsán pedig a frontasszony mesélt a Blabbermouth-nak.

hirdetés
Májusban érkezik a Kobra And The Lotus új albuma

Nagy az izgalom a kanadai metálcsapat háza táján, hiszen tavasszal Prevail I címmel napvilágot lát negyedik nagylemezük, amelynek kapcsán Kobra Paige, a zenekar énekesnője nyilatkozott.

Születésünkkor tiszták, alaktalanok és ártatlanok vagyunk. Ezekkel az alapokkal indul mindenki. Sértetlenek és szépek vagyunk kívül és belül. Amikor az albumot hallgatod, ráeszmélsz, hogy ez nemcsak a zenéről szól. A mély igazságokat lehet meghallani a lemez dalaiban, amelyek közül biztos, hogy mindenki ráismer egy történetre a saját életéből. Mindannyian más harcokat vívunk, de az bizonyos, hogy mindannyian ugyanazon anyagból vagyunk és sokkal több összefüggés van közöttünk, mint azt gondoljuk. Csak annyit szeretnénk, hogy piszkosul élvezzétek ezt a lemezt, és felismerjétek: nem vagytok egyedül

– magyarázta a karakteres hangú énekesnő, és egyúttal lerántotta a leplet a lemez borítójáról és a dalok címei is publikussá váltak.

  1. Gotham
  2. TriggerPulse
  3. You Don’t Know
  4. Specimen X (Mortal Chamber)
  5. Light Me Up
  6. Manifest Destiny
  7. Victim
  8. Check The Phyrg
  9. Hell On Earth
  10. Prevail
Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek