Starity

Berendelték a Lucifer harmadik évadát

2017. február 20. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox még csak tavaly januárban indította el a népszerű ördögről szóló sorozatot.

hirdetés
Berendelték a Lucifer harmadik évadát
Fotó: Fox

Az amerikai Fox csatorna 2016 januárjában kezdte el vetíteni a Lucifer című sorozatot, mely az azonos nevű ördögről szól, aki úgy döntött, otthagyja a poklot és Los Angelesben kívánja folytatni az életét. A széria rengeteg rajongóra tett szert az elmúlt egy év alatt, valamint hétről hétre megfelelő nézettséget hozott a csatorna számára, így a tévéadó fejesei nem gondolkodtak sokat – hétfőn este bejelentették, ősszel is visszatér a sorozat egy huszonkét részes harmadik évaddal.

A Lucifer egyike azon kivételes szériáknak, amik egyre jobbak és jobbak lesznek. Tom [Ellis], Lauren [German] és az egész szereplőgárda valódivá tette a karaktereket

– mondta David Madden, a csatorna egyik vezetője.

A széria egyébként jelenleg három hónapos szünetet tart, így a következő, szám szerint 14. részig még sokáig – egészen pontosan május 1-jéig – kell várnunk, melyben fény derül arra, miért tűnt el Lucifer, valamint Charlotte tervéről is tudomást szerezhetünk.

via TVLine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek