Starity

Most a One Direction rajongóknál húzta ki a gyufát Bella Thorne

2017. február 18. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne nem tagadja, hogy pasifaló, legújabb áldozatának pedig Louis Tomlinsont szánja.

hirdetés

Egy teljes napon keresztül trendelt Bella Thorne neve a Twitteren, miután kifejezte érdeklődését Louis Tomlinson, a One Direction egyik tagja felé. A színésznő karrierje már nem a filmekből áll, hanem inkább a botrányaiból, hiszen az elmúlt hónap alatt megannyi pasit és csajt elfogyasztott.

Első lépését Tomlinson felé Instagramon tette meg. Louis új lánybandájával pózol, akiket hamarosan lemezkiadója által szándékozik bemutatni, s ez annyira elnyerte Thorne tetszését, hogy azonnal kommentált is a fotó alá:

Awww

– szólt az egyszerűen, azonban ez is elég volt a fanek kiakasztására.

A temperamentumos rajongók azonnal rendre utasították Thornét, miszerint álljon be a sorba és maradjon meg a fenekén.

Bella Thorne jobb, ha visszalép. Nem fogja egyik 1D tagot sem megkaparíntani

– írták, de természetesen ennél jóval durvább kommentek is érkeztek.

Ti éljétek a saját életeteket, én élem az enyémet :P #kisördög

– írta Thorne válaszként, így a rajongók elkeseredhetnek, hiszen nem szándékozik visszalépni. Ez azonban nem minden, a színésznő azt is elárulta, hogy teljesen odáig van az 1D-ért, Louis a kedvence, s úgy gondolja, nagyon cuki gyerekeik lennének együtt. Kicsit furcsa megnyilvánulás ismeretlenül, de már semmi nem meglepő Bellával kapcsolatban.

Thorne azonban lehetséges, hogy elkésett, hiszen nem olyan biztos, hogy Danielle Campbell után szingli az énekes! Louis és Eleanor visszakövették egymást Instagramon, emellett az új paparazzó képek megmutatták, hogy Tomlinson kölcsönvette egykori szerelmének pulóverét.

Bella azonban természetesen nem bánkódik, hanem inkább megmutatta új raszta fonásait Twitteren, amivel szintén kiütötte pár afroamerikai követőjénél a biztosítékot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek