Starity

Hivatalos! Ismét randizik Louis Tomlinson és Eleanor Calder

2017. február 19. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egymásra találtak a fiatalok egy év után: Louis Tomlinson újra Eleanorral jár.

hirdetés

A One Direction szerelmespárja 2015-ben szakított három év együtt töltött idő után. Louis ezután rátalált a boldogságra Danielle Campbell színsznő oldalán, akitől decemberben búcsúzott el.

A The Sun most vasánap megerősítette a sajtósaik által, hogy Louis és Eleanor újra összejöttek, miután Los Angelesben ismételten találkozgattak párszor.

Még nagyon korai stádiumban tart a kapcsolatuk, de együtt vannak. A három egymással töltött évük nagyon különleges volt, így könnyedén megtalálták ismét a szikrát

mondta a PR-osuk.

Eleanor Tommy Hilfiger bemutatójára repült LA-be, ahol összefutott Louis-val. Végül meg sem jelent a show-n, mert nem tudta elhagyni Lous oldalát.

Szakításuk után sok minden történt Louisval: édesapja lett a 13 hónapos Freddie-nek, összejött a színésznő Danielle Campbell-lel, karácsonykor tragédia érte: elvesztette édesanyját, majd beindult a szólókarrierje Steve Aoki oldalán.

Minden jót kívánunk a fiatal párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek