Starity

Régi vágya válna valóra Lindsay Lohannek, ha ő alakíthatná Arielt az élőszereplős filmben

2017. február 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a Disney még nem jelentette be, hogy az 1989-ben bemutatott Ariel, a kis hableány című filmből is készülne élőszereplős filmváltozat, Lindsay máris lecsapna a szerepre.

hirdetés

Minden kislány álma, hogy egyszer hercegnő lesz, ám Lindsay Lohan felnőttként sem mondott le róla. Saját bevallása szerint mindig is Ariel volt a kedvence, a hétégén pedig egy Instagram-bejegyzésben tudatatta a Disney fejeseivel, hogy boldogan bújna a kis hableány bőrébe, mi több, újra hajlandó lenne énekelni is.

Az E! Online úgy tudja, hogy a Disney már tavaly nyáron elkezdte a tárgyalásokat a film újbóli mozivászonra vitele kapcsán, de nem született megállapodás az ügyben – legalábbis egyelőre.

Ami Lindsay-t illeti, a most 30 éves színésznő 1998-ban, 12 éves korában került a filmóriás szárnyai alá, amikor szerepet kapott az Apád-anyád idejöjjön! című alkotásban. Számtalan főszerep után a vörös hajú szépség lett a Disney egyik előszámú celebe, ám később sajnos rossz útra tért: a féktelen bulizás, a folyamatos balhék és arcának a felismerhetetlenségig való átszabása után LiLo immár évek óta nem kapott komolyabb szerepet, így kétséges, hogy neki adnák Ariel szerepét, már ha megvalósul a film élőszereplős adaptációja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek