Starity

Selena Gomez újabb mérföldkőhöz érkezett

2017. február 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész-énekesnő nem győz hálát mondani rajongóinak, akik elkötelezetten támogatják őt mindenben.

hirdetés

Már eddig is Selena Gomez volt az Instagram legtöbb követővel bíró felhasználója, a minap pedig újabb mérföldkőhöz érkezett: immár 110 millióan követik napi szinten a közösségi oldalon. A szám még magát Selenát is megdöbbentette, aki az alábbi képpel mondott köszönetet az őt támogatóknak.

Köszönöm, családom a 110-es mérföldkövet! Ígérem, hogy továbbra is gondját viselem a platformomnak és mindig az igazat mondom. De ami még ennél is fontosabb, hogy tudjátok, mindegyikőtök megváltoztatta az életemet, amiért nagyon hálás vagyok.

Az Instagramon való sikerének híre nem sokkal azután érte az énekesnőt, hogy megjelent Kygóval közös kislemeze, az It Ain't Me. A dalról azóta is azt pletykálják, hogy vajon az énekesnő exe, Justin Bieber ihlette-e, mivel erre utalnak a Nem, nem akarom tudni, hol voltál és merre tartasz / De tudom, hogy nem leszek otthon. És te is a saját helyeden leszel sorok.

A minap egyébként a Spring Breakers forgatása során megismert kollégája, James Franco is magasztos szavakkal nyilatkozott a fiatal tehetségről, akivel ezúttal a múlt pénteken bemutatásra került In Dubious Battle forgatása miatt jöttek össze. A 38 éves színész szerint kolléganője igazán tehetségesen játszott a filmben, ami még őt is meglepte.

Úgy vélem, Selena hihetetlenül tehetséges, és bár nem tudom, mit gondolnak róla az emberek, én még nem láttam így játszani őt. Úgy érzem, a személyében egy titkos fegyver van a kezemben. Tisztában voltam vele, hogy jó színésznő és hogy az emberek nem számítanak rá egy ilyen alkotásban, én azonban bedobtam a mélyvízbe, ő pedig nagyot alkotott

– lelkendezett Franco, aki a film rendezője is volt egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek