Starity

Adam Lambert nem ismeri Selena Gomezt

2017. február 21. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert nem ismeri Selena Gomezt, akivel a média hírbe hozta, miután Demi Lovato tavaly év elején ejtette az észak-amerikai turnéjáról Nick Jonasért.

hirdetés
Adam Lambert nem ismeri Selena Gomezt
Fotó: Starity montázs

Adam Lambert Andy Cohen Whatch What Happens Live műsorában beszélt arról, hogy nem fűzik romantikus szálak Sam Smith felé, de emellett Demi Lovatóról is szó esett.

2015-ben Demi Lovatóval turnézni indultatok volna, de ő végül Nick Jonast választotta. Beszéltetek már azóta, és volt abban bármi igazság, hogy Selena Gomezzel közösen akartatok útra indulni, hogy bosszút álljatok?

– kérdezte Cohen.

Nahát, oké. Szóval, először is, igen. Közösen beszéltük meg, mi legyen végül, és tudnod kell, nagyon imádom őt. Néha váltunk egy-két üzenetet. A Glee-ben is együtt szerepeltünk. Közös a menedzserünk is. Melyik menedzser ne akarná, hogy a két előadója együtt turnézzon? Másodszor is, hűha. Nem ismerem Selena Gomezt személyesen, de jó buli lenne, biztos aranyos csaj

– nyilatkozta Adam.

Elárulta még azt is, hogy az American Idollal jó kapcsolatot ápol, Adam Levine megjegyzése pedig bántotta a The Voice műsorban, miszerint nem ismeri a Whataya Want From Me dalát, emellett nem nagyon emlékszik arra, ki az a Susan Boyle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek