Starity

Lebukott! Első önálló kisfilmjét forgatja Camila Cabello

2017. február 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már eddig is köztudott volt, hogy szólókarrierje beindítására készül az énekesnő, most azonban már biztos, hogy nem kell sokáig várnunk visszatérésére.

hirdetés

Camila Cabellót Miamiban csípték el tegnap a lesifotósok, amint J Balvin közreműködésével első önálló kisfilmjét forgatta. A felvételeken két bohókás outfitet visel a 19 éves énekesnő, miközben vintage autók mellett pózol kollégája és táncosai társaságában.

A felvételeket ide kattintva tekinthetitek meg.

Cami egyébként nemrég elhintette, hogy Pitbull is érintett lehet első nagylemezének elkészítésében, ám azt továbbra sem árulta el, hogy jelenleg hol tart a munkálatokkal. Saját bevallása szerint mióta szakított a Fifth Harmonyval, egykori csapattársai szóba sem állnak vele, de döntését nem bánta meg.

A legegyszerűbb út az, ha az ember befogja a száját, énekli a szájába adott szöveget, viseli a neki kiválasztott ruhákat és folytatja azt, amit elkezdett. Édesanyám engem úgy nevelt, hogy soha ne alkudjak meg, vessem magam a mélységbe és bízzak abban, hogy út közben szárnyakat növesztek. Megtettem, és most úgy érzem, végre élek!

– nyilatkozta a Billboard magazinnak kiválása kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek