Starity

Colton Haynes sosem volt még boldogabb! Megmutatta, ki mellett ébred reggelente

2017. február 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves sorozatsztár az Instagramon mutatta meg szíve választottját.

hirdetés
Colton Haynes sosem volt még boldogabb! Megmutatta, ki mellett ébred reggelente

Colton Haynes mögött érzelmekben gazdag év áll, hiszen tavaly januárban megindultak a találgatások másságával kapcsolatban, májusig pedig összeszedte a bátorságát és nyilvánosságra hozta: a hírek igazak, a saját neméhez vonzódik. Ha ez nem lett volna elég, arról is szót ejtett, hogy édesapját a szexuális hovatartozása miatt veszítette el, ami érthető módon még mindig nagyon fáj neki.

Olyan helyről jöttem, ahol nem lehetett melegnek lenni. Én lennék az utolsó ember, akinek elhagyná a száját az, hogy Apám miatt sajnáljatok engem. Ugyan nem álltunk közel egymáshoz, de amikor rájött, hogy meleg vagyok, öngyilkos lett. Az utolsó, amire abból az időszakból emlékszem, hogy a testvérem és anyukám elmentek összeszedni apám cuccait, a hűtőjén pedig egyetlen kép árválkodott: az enyém, ami a nyolcadikos ballagásomon készült

– elevenítette fel az OUT magazinnak adott interjújában a színész, aki mindentől függetlenül sokkal jobban érzi magát a bőrében, mióta nem kell titkolóznia.

Coltonra azóta a boldogság is rátalált – néhány hete a sztárok egyik kedvenc dekoratőrével, Jeff Leathammel randevúzik, amiről közösségi oldalain is beszámolt.

Ez volt életem legkülönlegesebb napja! Köszönöm, @jeffleathem. Szó szerint a fellegek között jártunk... nem találom a szavakat. Boldog Valentin-napot mindenkinek! Sose féljetek még jobban szeretni azt, akivel együtt vagytok

– írta február 14-én a lenti kép kíséretében Haynes.

A fenti bejegyzést pedig egy újabb követte két nappal ezelőtt, melyen már meg is tekinthettük, ki az a szerencsés fiatalember, aki elcsente a Teen Wolf sztárjának szívét.

Nem mindennapos, hogy valaki belép az életünkbe és arra ösztönöz, hogy jobb emberekké akarjunk válni. Áldottnak érzem magam, amiért az oldalamon vagy, @jeffleatham. #ErrőlSzólnakAFilmek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek