Starity

Megkezdődött a Han Solo-előzményfilm forgatása

2017. február 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018 tavaszán kerül bemutatásra az izgalmasnak ígérkező alkotás, melynek keretein belül Han Solo múltjába kapunk bepillantást.

hirdetés

Tavaly májusban került bejelentésre, hogy Alden Ehrenreich kapta a lehetőséget, hogy átvegye a stafétát a Golden Globe-díjas Harrison Fordtól és a világszerte nagy népszerűségnek örvendő karakter bőrébe bújjon. Azóta kiderült, hogy Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge és Joonas Suotamo is szerepet kapott a műben, melynek forgatási munkálatai a napokban kezdődtek meg Phil Lord és Christopher Miller rendezésében.

Ha minden a tervek szerint halad, a film 2018. május 25-én kerül az amerikai mozikba, ami bár még távoli időpontnak tűnik, a Star Wars-rajongóknak azonban így sincs oka türelmetlenkedni, hiszen addig még az ikonikus filmsorozat nyolcadik, Az utolsó Jedi című részének bemutatója is hátravan, amire hazánkban december 14-étől válthatnak majd jegyet.

Fotó: Twitter

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek