Starity

Posztumusz album készült Aleah Stanbridge demóiból

2017. február 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 18-án lesz egy éve, hogy a Trees Of Eternity gyönyörű és tehetséges énekesnője, Aleah Stanbridge rákban elhunyt. Egykori zenésztársa, egyben özvegye most posztumusz album kiadására készül.

hirdetés

A mindössze 39 évesen eltávozott frontasszony özvegye, egyben zenésztársa Juha Raivio tavaly azt nyilatkozta, képtelen folytatni a zenélést, így a csapat is feloszlik. A Hour Of The Nightingale albumot – amelyet 2014 és 2015 folyamán rögzített a formáció – azonban megjelentették 2016 novemberében, hogy emléket állítsanak Aleah-nak. A lemez nem várt sikereket ért el a világ minden táján, Juha pedig januárban elárulta, hogy a szívmelengető rajongói levelek adnak erőt számára a további munkához, egyúttal kiderült, hogy egykori párja demóin és versein dolgozik, hogy egy posztumusz album is megjelenhessen. 

A mai napon jelentette be a Trees Of Eternity hivatalos Facebook-oldalán, miszerint Juha elkészült a koronggal, és hamarosan részleteket is megtudhatunk a kiadványról, amely a Hour Of The Nightingale-hez hasonlóan szintén a finn Svart Records gondozásában kerül majd az üzletek polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek