Starity

Négyszeres apa lett a Quantico sztárja

2017. február 24. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC drámasorozatának sztárja a napokban újra apa lett, ugyanis felesége világra hozta negyedik gyermeküket.

hirdetés
Négyszeres apa lett a Quantico sztárja
Fotó: ABC

Jake McLaughlin élete sínen van: a Quanticónak köszönhetően feltette magát Hollywood térképére, emellett csodálatos családja van, akik mindenben támogatják. Sajnos azonban nem lehet annyit szeretteivel, mint amennyit szeretne, mivel felesége, Stephanie és gyermekeik az „álomgyártól” hét órányi autóútra, Sacramento közelében élnek.

A színész sorozatbeli kolléganője, Priyanka Chopra a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a McLaughlin család újabb taggal bővült nemrég, hiszen Stephanie egészséges kislánynak adott életet, akinek szülei a Freya nevet választották. A hatfősre bővült családban így teljes lett a „nőuralom”, hiszen Jake-éknek már van két nagyobbik lányuk (Rowen és Reagan) és egy fiuk (Logan).

Fotó: Twitter / Priyanka Chopra

Jake 2015-ban kapta meg a leszerelt tengerészgyalogosból FBI-ügynökké vált Ryan Booth szerepét, amiről csak kevesen tudják, milyen közel áll hozzá. A színész ugyanis maga is szolgált a seregben, négy évig harcolt Irakban, ahonnan egy sérülés miatt tért haza. Később színészként próbált érvényesülni – több alkotásban is katonaként tűnt fel (pl. Lépéselőnyben, Világvándor, Amikor megállt a Föld) –, a Quanticóban pedig március 20-án láthatjuk legközelebb, hiszen ekkor tér vissza a széria a téli szünet után.

Fotó: ABC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek