Starity

Ben Affleck nemet mondott az új Batman-filmre

2017. február 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színész megmakacsolta magát és szigorú döntést hozott a Batman-franchise új adaptációjával kapcsolatban.

hirdetés

Ben Affleck neve az évek során szinte összeforrt Batmanével, mely karakter a színész szívében is igen fontos helyet tudhat magáénak. Affleck azonban nemrég úgy döntött, hogy nem vállalja a 2018-ban mozikba kerülő epizód megrendezésének lehetőségét – kizárólag a film főszereplőjeként kíván részt venni a produkció munkálataiban.

Aggodalomra semmi ok, ugyanis már meg is van, ki lesz Ben utódja, ugyanis bejelentésre került, hogy Matt Reeves ül majd a direktori székbe, akinek nevéhez olyan filmes alkotások köthetőek, mint A majmok bolygója vagy a Cloverfield.

Gyerekkorom óta imádom Batman történetét. Ő egy ikonikus és erőteljes karakter, akivel én mélyen azonosulni tudok. Nagyon megtisztelve érzem magam és izgatott vagyok, hogy a Warner Bros.-szal dolgozhatok és amiért egy epikus, érzelmes epizód keretein belül vihetem a filmvászonra a köpenyes keresztes lovag történetét

– nyilatkozta Reeves új feladata kapcsán.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek