Starity

18 éves kora óta rejtegeti ősz hajszálait Eva Longoria

2017. február 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint két hét van hátra a színésznő 42. születésnapjáig, mégis letagadhatna akár egy tízest is a korából, pedig saját bevallása szerint már tizenéves korában őszülni kezdett.

hirdetés

Eva Longoria a negyvenes éveiben járva is ugyanolyan gyönyörű, eleven és fiatalos, mint egy-két évtizeddel ezelőtt, ami nem is csoda, hiszen nagyon ügyel a külsejére. Nemrég az Us Weekly riporterével ült le egy beszélgetésre a szépségápolással kapcsolatban, nyilatkozatából pedig kiderült, hogy egészen fiatal kora óta festeti a haját.

Már minden voltam. Szőke, vörös, fekete. Még a Született feleségek idején szőkíttettem ki a hajam, ami nagyon sok odafigyelést igényelt. Aztán egy filmszerep kedvéért vörös lettem, amivel szintén sok macera volt. Imádom a mostani hajszínemet, mert tavaszvárós. Imádom a szőkében végződő tincseket. Imádom a balayage-ot [új hajfestési technika – a szerk.], nincs annyira ombre hatása. Napszítta külsőt kölcsönöz a viselőjének, ami olyan érzést kelt, mintha az arcod már készen állna a tavaszra

– magyarázta a színésznő, aki egyébként viszonylag gyakran frissíti a hajszínét, erre pedig nyomós oka van.

Tizennyolc éves korom óta őszülök, így minden második héten ellátogatok a szépségszalonba egy hajfestésre. Ha nem vagyok itthon, akkor is festetem a hajam, mindig szükség van egy vészhelyzet-hárító frissítésre.

Egészen fiatal kora óta festeti a haját a korai őszülés miatt (A kép 1998-ban, 23 éves korában készült)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek