Starity

Családi vígjátéksorozat élén tér vissza a képernyőre Lauren Graham

2017. február 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szívek szállodája sztárja ismét állandó szereplője lesz egy televíziós sorozatnak.

hirdetés

A Fox csatorna nemrég hozta nyilvánosságra, hogy legújabb sorozatának, a Linda From HR-nek a főszerepét Lauren Graham kapta, ami azért is jó hír, mert a színésznő a 2015-ben véget ért Vásott szülők óta nem volt képernyőn néhány kisebb-nagyobb szerepet leszámítva. Laurent legutóbb Lorelai Gilmore szerepében láthattuk a négy új epizód erejéig „újraélesztett” Szívek szállodájában – azóta nagy volt a csend körülötte.

Az új széria középpontjában a Graham által alakított Linda Plugh áll majd, aki egy rossz döntés következtében monton, boldogtalan életet él, ám egy nap minden megváltozik, kinyílik előtte a világ, és meg kell tanulnia elkapnia a gyeplőt, ha egyensúlyt akar tartani a munka és a magánélet között.

Érdekesség, hogy az új sorozat valamilyen módon kapcsolódni fog a USA Network nagágyújához, a Mr. Robothoz, ám hogy hogyan, az egyelőre még kérdéses.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek