Starity

Justin Bieber a nadrágjába vizelt?

2017. február 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry énekesét tegnap, Nyugat-Hollywoodban csípték el a lesifotósok, a róla készült felvételek pedig első ránézésre arra engednek következtetni, hogy Biebs már azelőtt könnyített magán, hogy betért volna egy mosdóba.

hirdetés

A TMZ egyik munkatársa csapott le Justin Bieberre tegnap, hogy The Weekndről és Selena Gomezről faggassa, ám az énekes láthatóan nem volt beszédes kedvében, ami akár nedves nadrágja kellemetlenségének is betudható. A felvételen (és a fotókon) kivehető, hogy az énekes 400 dolláros (~ 113 ezer forint) nadrága csupa víz azon a részen, így joggal merül fel a kérdés, hogy vajon bevizelt-e.

Nem sokkal később maga Justin is kommentálta a történteket a Twitteren és elárulta, hogy virágot kapott valakitől, és amikor vezetés közben bevett egy kanyart, a víz az ölébe ömlött, azért volt vizes a nadrágja. Hozzátette még, hogy ha sikerült ezzel mosolyt csalnia a rajongói arcára, akkor nem bánja a dolgot.

A fiaskót rögtön felkapták a netezők és örömmel élcelődnek az énekesen, aki érezhetően nincs jó passzban az utóbbi időben. Bár a közösségi oldalakra visszatért, a jó kedvét valahol út közben elhagyta, hiszen Valentin-napon is azon kesergett, milyen magányos, pedig minden bizonnyal szép számmal lennének jelentkezők, akik szívesen randevúznának vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek