Starity

TVD: Ilyen lesz Damon és Elena újbóli találkozása – videó

2017. február 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak két epizód maradt és végleg véget ér a Salvatore-fivérek története.

hirdetés

Igazán nem panaszkodhatunk, hiszen Julie Plec ígérete szerint valóban egy izgalmas fordulatokban bővelkedő utolsó évadot hozott össze, melyben több régi kedvenc is visszatért a képernyőre, ha csak egy rövid időre is. A sorozat utolsó epizódját március 10-én sugározza majd a The CW csatorna, melynek képkockáin először és utoljára láthatjuk viszont Elenát (Nina Dobrev) Damon (Ian Somerhalder) és Stefan (Paul Wesley) oldalán.

Érthető okokból a rajongók legjobban azt várják, mi történik, amikor Elena és Damon hosszú idő után újra találkoznak. Az izgalmas jelenetbe nemrég egy néhány másodpercnyi bepillantást nyertünk a készítők jóvoltából, így az már biztos, hogy a régóta kómában fekvő lány nem felejtette el a szeretteit.

Ian egyébként nemrég úgy nyilatkozott, hogy Vámpírnaplók-beli szerepének köszönheti, hogy felnőtt és férfi vált belőle, ugyanis sokat tanult Damontől az alatt a nyolv év alatt, amíg őt alakította napról napra.

Ez a tapasztalat faragott férfit belőlem. Segített megértenem, mit is jelent az igazi szociális felelősségvállalás. (...) Damon nagyon sokáig nagyon jól mulatott és jó időt futott. Rengeteg klassz mondata, jelenete volt az évek során. Sok munkám volt vele és sokat is tanultam tőle, általa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek