Starity

Elhunyt Bill Paxton

2017. február 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész 61 éves korában, egy műtét során fellépő komplikáció miatt vesztette életét.

hirdetés

Családja megrendülten tudatta a sajtóval a minap, hogy 61 éves korában elhunyt Bill Paxton, akit karrierje során olyan nagyszabású alkotásokban láthattak a nézők, mint a Terminátor – A halálosztó, a Különös kísérlet, az Elit kommandó, a Dobozba zárt szerelem, a Két tűz között, az Apollo-13, a Jég és Föld között és a Titanic – többek között.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bill Paxton egy műtéti komplikáció miatt életét vesztette. A szerető férj és édesapa Hollywoodban kezdte karrierjét, a művészeti részlegen dolgozott, onnan pedig mintegy négy évtizedet felölelő színészi karriert épített ki magának. Szeretett és keményen dolgozó színész volt. A művészetek iránti szenvedélye mindenki számára érezhető volt, akárcsak meleg szeretete és fáradhatatlan energiája

– olvasható a család által kiadott közleményben.

A színész feleségét, Louise Newburyt hagyta hátra – akivel 30 éve éltek boldog házasságban –, valamint közös gyermekeiket, Lydiát és Jamest. Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek