Starity

TVD: Caroline és Stefan mégis oltár elé állnak?

2017. február 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de már csak két epizód maradt, mielőtt végleg véget érne kedvenc vámpíros történetünk.

hirdetés

Nyolc év, számtalan kaland, izgalom és könnyes búcsú után véget ér a Vámpírnaplók, ám még mindig kérdés tárgyát képezi, hogy vajon happy end vár-e a sorozat karaktereire. Ha hihetünk Julie Plec executive producernek, akkor további közönségkedvencek felbukkanására számíthatunk a végső fináléig, hogy a főszereplők futhassanak még egy kört a nagy lezáráig. De vajon reménykedhetünk a happy endben?

A The CW nemrég közzétett egy újabb betekintőt, hogy lássuk, mire is számíthatunk a maradék két epizódban, és bár a készítők kilátásba helyezték Caroline (Candice Accola) és Stefan (Paul Wesley) folyton halasztásra került esküvőjét, valami mégsem klappol... történetesen, hogy az egész hajcihőt azért szervezik meg, hogy előcsalogassák Elena (Nina Dobrev) frissen visszatért hasonmását, az ördögien gonosz Katherine-t. Azt ugyan korai lenne megmondani, hogy milyen szerep jut a rég nem látott karakternek a történet lezárásának szempontjából, de ha valamiben, akkor abban biztosak lehetünk, hogy emlékezetes lesz...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek