Starity

Még el sem jegyezték egymást, Kris Jenner máris Kylie és Tyga esküvőjét szervezi

2017. február 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a pár nem sietné el a dolgokat, Kris mégis erősködik, hogy házasodjanak össze.

hirdetés

Köztudott, hogy Kris Jenner amolyan „mamagerként” működik közre a Kardashian-Jenner családban, aki szereti a kezében tartani a dolgokat. Legkisebb lánya, Kylie 2014 óta alkot egy párt a rapper Tygával, és bár anyucinak korábban voltak nézeteltérései a vőjelölttel, most már nem állna a nász útjába, mi több, szívesen megszervezné azt.

Kris már most üzletet lát Kylie és Tyga majdani házasságában. Természetesen Kardashian-módra történne az esküvő: az eljegyzéstől az esküvőn át a nászútig mindent filmre vetetne

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Ez egyébként könnyen elképzelhető, hiszen a híres-hírhedt família évek óta szerződésben áll az E!-vel, hiszen közel tíz éve fut nagy sikerrel a Keeping Up with the Kardashians című széria, valamint külön műsort kapott Rob és Blac Chyna is a közelmúltban – az ő esetükben a szülővé válás volt a róluk elnevezett széria központi témája.

Ami azt illeti, nem ez lenne az első alkalom, hogy Kris tető alá hozna egy esküvőt: annak idején Kim Kris Humphrieshoz fűződő lagziját is ő szervezte. Igaz, a házasságot 72 nap után felbontatták, a hírverés, illetve az arról szóló négy epizódos különkiadás megérte a fejtörést, ugyanis nem kevesebb, mint 18 millió dollárt (~ ötmilliárd forint) hozott a család konyhájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek