Starity

Sarah Silverman: „A karriert választottam a családalapítás helyett”

2017. február 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves komikus a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy bár nagy áldozatot hozott azzal, hogy nem vállalt gyereket, döntését a mai napig nem bánta meg.

hirdetés

Sarah Silverman mindig is az őszinteség híve volt, és mint ilyen, gyakran hangoztatta az elmúlt években, hogy nem vágyik se házasságra, se gyerekzsivajra – a saját útját kívánja járni. Ezen az állásponton azóta sem változtatott, és továbbra sem érzi úgy, hogy lemaradt volna valamiről vagy hogy nem lenne teljes az élete.

Komikusként folyton dolgozok és úton vagyok, így választanom kellett az anyaság és aközött, hogy teljes életet élek, én pedig az utóbbi mellett tettem le a voksomat. A férfiaknak ezzel szemben nem kell választania. Nagyon szeretnék egy vicces apa lenni, aki hazatérve útjáról a lehető legmókásabb lenne. Ez egy kicsit kicseszés, mert nem lehetsz nő áldozatok nélkül

– magyarázta Silverman, míg egy korábbi interjúban ekképp fogalmazott:

Szomorú ez az egész, mert egyébként imádom a kölyköket. Fáj a szívem értük, de a saját életemet mégiscsak jobban szeretem. Az ember nem kaphat meg mindent. Tényleg nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek