Starity

Véget ért Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata

2017. március 01. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a színész közel egy év együttjárás után döntött a szakítás mellett.

hirdetés

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata körülbelül egy évvel ezelőtt változott meg, amikor már nem barátokként kezdtek egymásra tekinteni. A 2016-os Golden Globe-gálán már érezhető volt a köztük lévő kémia megléte, hiszen szinte el sem mozdultak egymás mellől azon az éjszakán, majd az év márciusában közös nyaralásra indultak Hawaiira, ahol már nem is próbálták titkolni, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz.

A két fél között a házasság és a gyerekvállalás gondolata is felvetődött az elmúlt hónapokban, és bár a tengerentúlon azt pletykálták, Orli hamarosan eljegyzi Katyt, ez már nem következett be. Az egykori szerelmesek megelőzve a médiát, sajtóképviselőik útján tudatták, hogy szeretnék elejét venni a pletykáknak, így bejelentették, hogy pontot tettek viszonyuk végére. Ennek okát ugyan nem hozták nyilvánosságra, ám joggal gyanakszunk arra, hogy a háttérben szigorú menetrendjük áll: míg Katy hamarosan megjelenő negyedik stúdióalbumát népszerűsíti, Orlando a UNICEF élén végzett jótékonysági munkájára fókuszál.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek