Starity

23 dolog, amit talán még nem tudtál a ma 23 éves Justin Bieberről

2017. március 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Születésnapja alkalmából elhoztunk néhány érdekességet a What Do You Mean? énekeséről.

hirdetés
23 dolog, amit talán még nem tudtál a ma 23 éves Justin Bieberről

1. Autodidakta módon, saját maga tanult meg hangszeren játszani. Gitározni, zongorázni és trombitálni is tud, emellett vett dobleckéket is korábban. Az első dalok egyike, melyeket megtanult lejátszani Bob Dylan Knockin' On Heaven's Doorja volt.

2. Tizenkét éves korában Ne-Yo So Sick című dalával jelentkezett egy tehetségkutató műsorba, amit bár nem nyert meg (második lett), hatalmas előrelépés volt karrierje alakulásának szempontjából. Édesanyja feltöltötte a róla készült videót a YouTube-ra, ami által megakadt Scooter Braun menedzser szeme a fiatal tehetségen, a többi pedig – ahogy mondani szokás –, már történelem.

3. A fent említett tehetségkutatót követő nyáron utcazenésznek állt: 3000 dollárt sikerült összegyűjtenie, amiből elvitte édesanyját első közös vakációjukra, Disneylandbe.

4. Bár Biebs Scooter Braunnal és Usherrel szerződött le, Justin Timberlake is szívesen a szárnyai alá vette volna őt.

5. Nem sikerült elsőre megszereznie a jogosítványt – elbukott a vezetési teszten.

6. 2010-ben ő volt a legnépszerűbb sztár: az ő nevére kerestek a legtöbben a Google-ön, amivel kiütötte az akkor még feltörekvő Lady Gagát, ráadásul háromszor többen voltak rá kíváncsiak, mint például David Beckhamre.

7. Számtalan YouTube-rekordot állított fel karrierje során. 2012-ben a Babyvel elérte a 744 milliós nézettséget, ami az addigi legnagyobb értéknek számított akkoriban.

8. 17 éves volt, amikor megjelent az ismertté válásáról szóló, homevideókból összevágott dokumentumfilmje, a Justin Bieber: Never Say Never, ami világsiker lett – 98 millió dollárt hozott a készítők konyhájára.

9. Rövid ideig randizott a Baby kisfilmjében feltűnt Jasmine Villegasszal, nem sokkal azelőtt, hogy egymásra találtak volna Selena Gomezzel.

10. Hatalmas rajongója Drake-nek, úgy tekint kollégájára, mintha a bátyja lenne.

11. Édesapja, Jeremy korábban MMA-harcos volt.

12. Nagyon jó viszonyt ápol Will Smith-szel – legalább heti egyszer felhívják egymást telefonon.

13. Egyik kedvenc filmje a Rachel McAdams és Ryan Gosling főszereplésével készült Nicholas Sparks-adaptáció, a Szerelmünk lapjai.

14. A kedvenc sorozatai a Smallville és a Jóbarátok.

15. Összesen három emberben bízik feltétel nélkül: a szüleiben és a menedzserében. Ennek hátterében az áll, hogy rossz tapasztalatai vannak – sokan kihasználták már az ismertsége miatt, így az óvatosság híve.

16. Szereti a sportokat: a kedvence a foci és a hoki, emellett szívesen megdolgoztatja az elméjét is, állítólag jól sakkozik.

17. Gyerekkori szerelme Beyoncé volt. Egy álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott vele.

18. Folyékonyan beszél franciául, emellett el tud számolni tízig németül.

19. Ha nem énekes lenne, akkor építészként keresné a kenyérre valót.

20. Néhány évvel ezelőtt egy eBay-es aukción 12.000 dollárért eladta a levágatott haját, mely összeget jótékonyságra fordította.

21. Mielőtt leszerződtették volna, azon gondolkozott, hogy szerencsét próbál az American Idol című tehetségkutató műsorban.

22. Kevesebb, mint két perc alatt ki tudja rakni híres magyar találmányunkat, a Rubik-kockát.

23. A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe azt hitte róla, hogy nő, amikor először hallotta énekelni.

via BoomsBeat & Zimbio

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek