Starity

Connie Britton: „Bármi megtörténhet a Nashville folytatásában”

2017. március 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 éves színésznő hétfő éjjel a The Late Show-ban vendégeskedve vallott először a Nashville nem várt fordulatáról. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Még csak néhány nap telt el a Connie Britton alakította Rayna Jaymes halála óta, a rajongókat továbbra is az foglalkoztatja, hogy vajon van-e esély a színésznő a sorozatba való visszatérésére, illetve hogy a karakter távozása valóban végleges-e. Connie Stephen Colbert műsorában vendégeskedve eloszlatta a pletykákat és kijelentette, Rayna valóban elhunyt, ő pedig készen áll továbblépni.

A műsorvezető mindenesetre felvetett néhány ötletet, hogyan térhetne vissza a színésznő a sorozatba – többek között azt is, hogy felbukkanhatna zombiként vagy a karakter gonosz ikertestvéreként, utóbbi ötlet pedig nagyon megtetszett Brittonnak.

Fotó: CMT

Ezek igazán nagyon jó ötletek! Eszes vagy, de Rayna halott. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de tényleg elment. Ugyanakkor úgy vélem, az ikertesós ötlet nem is olyan rossz. Elvégre Nashville-ről beszélünk, bármi megtörténhet

– viccelődött a színésznő, aki saját kreativitása kiélése miatt döntött a távozás mellett.

Azt kell mondjam a rajongóimnak, hogy nagyon szeretem őket. Én is és a sorozat készítői is így éreznek irántuk. [Nekik köszönhetően] Rayna örökké élni fog, én pedig igazán megtisztelőnek érzem, hogy lehetőségem nyílt életre kelteni őt. Őszintén, szívem minden szeretetével imádom Raynát, és hiszem, hogy amikor elveszítünk valakit, a szelleme tovább él bennünk.

Fotó: CMT

Amikor a CMT tavaly berendelte a sorozat folytatását, Connie odajött Ed Zwickhez és hozzám és azt mondta, hogy úgy érzi, kreatív értelemben darabokra hullik, tovább kell lépnie az életben. Rosszul érezte magát emiatt, hiszen imádta a sorozatot és a kollégáit, akikkel együtt dolgozott, de egy ponton túl úgy érezte, új kihívásokat kell találnia, amit én teljes mértékben meg tudok érteni és át is érzem a helyzetét

– nyilatkozta Marshall Herskovitz executive producer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek