Starity

Új fotósorozat készült a várandós Beyoncéról! Ilyen nagy már a pocakja

2017. március 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves énekesnő február elején tudatta rajongóival, hogy férjével ikreket várnak.

hirdetés

Nemrég még azt pletykálták Hollywoodban, hogy megromlott Beyoncé és Jay-Z viszonya, ők azonban profikhoz méltón cáfolták a híreszteléseket és egy hónapja bejelentették: szülői örömök elé néznek. Mint kiderült, Bey ikreket hord a szíve alatt, így az ötéves Blue Ivy hamarosan nem egy, hanem rögtön két kistestvért kap maga mellé.

Beyoncé még kismamaként is folyamatosan tesz-vesz, és lehetőségeihez mérten igyekszik kihasználni az időt a babák világrajövetelééig. Az énekesnő két hete jelentette be, hogy bár a Coachellán való fellépését kénytelen lemondaniLady Gaga ugrik be helyette –, ígéri, hogy a jövő évi fesztiválon színpadra áll majd.

A kismamáról nemrég újabb fotósorozat készült, mely felvételeket saját weboldalán közzé is tette, így megcsodálhattuk, milyen nagy már a pocakja. Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan hanyadik hónapban jár, de vélhetően a nyáron ad majd életet a kicsiknek, akiknek nemét egyelőre igyekszik titokban tartani.

Fotó: Beyoncé
Fotó: Beyoncé
Fotó: Beyoncé
Fotó: Beyoncé
Fotó: Beyoncé

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek