Starity

Megjelent Kim Tae Yeon első szóló stúdióalbuma

2017. március 01. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február utolsó napján került a boltok polcaira a Girls' Generation, vezetőjének, Taeyeonnak az első szóló stúdióalbuma, a My Voice.

hirdetés

2015 őszén mutatkozott be hivatalosan szólistaként a Girls' Generation vezetője, Taeyeon, és hatalmas sikereket ért el – szólóénekesi karrierje azóta is felfelé ível. Február 18-án jelent meg I Got Love című dala, ami az első stúdióalbumának előfutára is volt egyben. A rajongóknak nem kellett sokat várniuk, hiszen az énekesnő első önálló stúdióalbuma február 28-án került a boltok polcaira My Voice címmel, valamint a Fine című dalhoz forgatott videoklip is feltöltésre került.

A korong összesen 13 dalt sorakoztat fel (a 13. egy bónusz dal, ami csak a CD-n szerepel), melyek stílusa meglehetősen változatosra sikeredett: találhatunk közötte pop, R&B, PBR&B, tropical house, ballada, jazz és alternative pop műfajt is, így mindenki megtalálhatja a a magának valót.

Íme a dallista:

  1. Fine
  2. Cover Up
  3. 날개 (Feel So Fine)
  4. I Got Love
  5. I'm OK
  6. Time Lapse
  7. Sweet Love
  8. When I Was Young
  9. Lonely Night
  10. 수체화 (Love in Color)
  11. Fire
  12. Eraser
  13. 기억을 걷는 시간 (Nell feldolgozás – eredeti verzió)

A kiadványt kétféle verzióban lehet beszerezni: Fine és I Got Love.

A borítóképek

A 27 éves énekesnő Fine című dala all-kill rangot érte el a zeneletöltő oldalakon, s hivatalos oldalán mondott köszönetet rajongóinak: Nagyon boldog vagyok a hír miatt, hisz akárcsak a rajongóim, én is sokat vártam erre az albumra, és keményen dolgoztam rajta. Az album olyan dalokat tartalmaz, melyeket napszaktól függetlenül bármikor hallgathattok. Kérlek élvezzétek, köszönöm nektek!

A rajongók nemcsak Taeyeon visszatérésének örülhetnek, hanem annak is, hogy egy ideje az a hír járja, hogy a Girls' Generation visszatérésre készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek