Starity

Új videoklippel jelentkezett Lorde

2017. március 03. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő hosszú kihagyása után új videoklippel örvendeztette meg rajongóit, melyet újdonsült dalához, a Green Light-hoz forgattak. A rendezői székben ezúttal Grant Singer foglalt helyet.

hirdetés
Új videoklippel jelentkezett Lorde

A mindösszesen 20 éves énekesnő korábbi évei igencsak eseménydúsra sikeredtek, hiszen 2013-ban megjelent debütáló stúdióalbuma, a Pure Heroine, mely világszerte meghozta neki a várva várt sikereket. Az albumról származó első kislemez, a Royals nagy százalékban megnövelte Lorde rajongótáborát, ami nem is csoda, hisz világszerte hetekig uralta a slágerlistákat.

Lorde legutóbb saját szerzeményt 2014 novemberében adott ki, melyet Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész című film számára készített el. Ugyan 2015 szeptemberében közreműködött a Disclosure nevezetű együttes Magnets elnevezésű számában, visszatérésére 2017 márciusában merült sor Green Light szerzeményével. A dal az idén megjelenő második korongján, a Melodramán fog szerepelni.

A művésznő egy interjújában elárulta, hogy Jack Antonoff – aki a Fun együttesből lehet leginkább ismert számunkra – az írója és producere is egyaránt az albumnak. Állítása szerint a Green Light Lorde első szívfájdalmáról szól.

Ez nem egy olyan téma, amiről általában írni szoktam. Eltartott egy darabig, amíg kitaláltam, hogyan is kell egy ilyen dalt megírni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek