Starity

Az elmúlt évek tapasztalatai ihlették Avril Lavigne legújabb lemezét

2017. március 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves énekesnő hatodik nagylemezén dolgozik, ami várhatón még idén a boltok polcaira kerül.

hirdetés

Avril Lavigne karácsonykor jelentette be, hogy az utolsó simításokat végzi legújabb albumán, aminek megjelenési időpontját 2017-re datálta. Nemrég az Instagramon vallott arról, hogy a munka nemcsak felüdítően, de egyúttal terápiás jelleggel hatott rá.

Ennek az albumnak a munkálatai során egy egészen megújult csapat állt mögöttem. Csak most szerződtem le a BMG-hez. Nagyon keményen dolgoztam az új zenémen, ami egyúttal visszatükrözi az elmúlt években történteket. Karrieremnek és életemnek ezen pontján szerettem volna egy kis friss energiát magam körül tudni és úgy érzem, mintha valamilyen módon újjászülettem volna. Sok mindennel kellett szembenéznem, és érzelmileg sok mindenen mentem keresztül. Az egész írási folyamat terápiás jelleggel hatott rám és megerősített. Anélkül készítettem egy új albumot, hogy megpróbálkoztam volna vele

– magyarázta az énekesnő, aki a Billboardnak őszintén vallott arról is, milyen jellegű dalokra számíthatunk tőle a nem is olyan távoli jövőben.

Dalszerzőként kihívás elé állítottam magamat. Olyan témákról szerettem volna írni, melyekről korábban nem. Van olyan, ami a szerelemről szól, de a dalok többségének középpontjában az élet áll. Sok mindent megtapasztaltam az elmúlt években, ezekből születtek a dalok.

Az énekesnőnek jócskán volt mit feldolgoznia, hiszen nem sokkal azután, hogy Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, a férjével, Chad Kroegerrel úgy döntöttek, ideje véget vetni akkor már két éve tartó házasságuknak, ami mind érzelmi, mind zenei tekintetben mély törést jelentett mindkettejüknek.

Szomorú szívvel jelentjük be Chaddel, hogy a mai naptól külön utakon folytatjuk. Nem csak a házasságból lépünk ki, hanem a közös zenei projektből is. Volt néhány felejthetetlen emlékünk azért. Továbbra is a legjobb barátok maradunk, és örökké azok is leszünk, ahogyan mindig is törődni fogunk egymással. Köszönjük szépen a családunknak, a barátainknak és a rajongóinknak a támogatást

– olvashattuk a két évvel ezelőtti nyilatkozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek