Starity

Hallgasd meg nálunk Ed Sheeran legújabb albumát!

2017. március 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma, az Asylum Records szárnyai alatt dobta piacra harmadik nagylemezét a Grammy-díjas énekes.

hirdetés

Hosszú várakozás után végre megérkezett Ed Sheeran ÷ címre keresztelt stúdióalbuma, melyen összesen tizenkét tétel került elhelyezésre (a deluxe változaton tizenhat) – köztük a már korábban bemutatott Castle on the Hill és a Shape of You című dalok.

A lemez egyúttal a 2014-ben piacra dobott x folytatása, ami olyan slágereket termelt ki, mint a Don't, a Photograph és a Thinking Out Loud – utóbbiért két Grammyt is bezsebelt az énekes. A korong eladások tekintetében is óriási siker volt: szinte mindenhol platinalemez lett (sok helyen többszörösen is), de Ausztráliában és Lengyelországban például a legmagasabb minősítést, a gyémánt fokozatot is sikerült elérnie.

A fentiek fényében nem csoda, ha magasak az elvárások Eddel szemben, aki március 16-án, Olaszországban kezdi meg új lemeze népszerűsítő körútját és június közepéig egészen biztosan úton is lesz. Fellépéssorozata eddig leegyeztetett dátumai között sajnos egyelőre nem szerepel hazai állomás, de nincs kizárva, hogy Magyarországra is ellátogat az év végéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek