Starity

Ariana Grande lekörözte Taylor Swiftet

2017. március 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Taylor népszerűségének nem tett jót a szabadság, ugyanis kolléganője könnyűszerrel felülmúlta közkedveltségben.

hirdetés
Ariana Grande lekörözte Taylor Swiftet

Taylor Swift hónapok óta szabadságon van, egyrészt azért, hogy kipihenje előző fellépéssorozatának fáradalmait, másrészt legújabb lemezén dolgozik éppen. Ebből adódóan a közösségi oldalakon sem aktív annyira, mint amikor úton van és talán ezért is fordulhatott elő, hogy Ariana Grande lekörözte őt – legalábbis az Instagramon.

A népszerű képmegosztó legkedveltebb felhasználója hónapok óta Selena Gomez – jelenleg 112 millióan követik –, őt pedig Taylor Swift követte a rangsorban. A Blank Space énekesnőjének megosztásaira 98.3 millió rajongó kíváncsi, de ezzel az értékkel csak a harmadik helyre futja neki, ugyanis Ariana Grande 98.5 millió fanatikusával néhány órája megelőzte őt.

A korábbi csúcstartó Kim Kardashian is benne van a top 5-ben: a maga 93.9 milliónyi rajongójával a 96.1 millió követős Beyoncé mögött kullog.

Mindazonáltal az Instagram koronázatlan királynője – ahogy fent már említettük – magasan Selena, aki nemcsak a legtöbb rajongóval rendelkező felhasználó az oldalon, hanem a tíz legnépszerűbb Insta-fotó közül nyolc az övé, vagyis az emberek szó szerint megőrülnek érte annak ellenére is, hogy nemrég hosszabb ideig távol tartotta magát a közösségi médiától.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek