Starity

Nádai Anikó nem talál munkát szakítása óta

2017. március 05. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó élete egyik legnehezebb időszakán van túl, hiszen szakított gyermeke apjával, és a műsor, amelyben dolgozott véget ért.

hirdetés
Nádai Anikó nem talál munkát szakítása óta
Fotó: Instagram

Nádai Anikó évekig az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, később műsorvezetőként bizonyított. A ValóVilág Powered by Big Brotherben december közepéig dolgozott, aztán a műsor véget ért. Januárban, öt év után szakított gyermeke apjával, Dániellel, ezzel együtt pedig otthonát is elvesztette. 

Anikónak nagyon nehéz volt ez a két hónap, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy kiderült egykori szerelmének máris új párja van. Anikó a kisfiából merít erőt, ezért nem is hagyja el magát lelkileg. Azonban aggasztja az a tény, hogy december közepe óta nem talál új munkát a képernyőn, hiszen számára a műsorvezetés nem csak hivatás, hanem komoly bevételi forrás. A Blikk szerint Anikó hamarosan visszatérhet a képernyőre, többek között a Reggeli című műsor kapcsán is felmerült a neve. 

 Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is

– nyilatkozta a  az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsoraiért felelős igazgatója, Herman Péter.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek