Starity

Sheldry Sáez olvasásra buzdítja a fiatalokat

2017. március 05. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai modell és szépségkirálynő szerint az olvasás nagyon fontos, és sajnálja, hogy a mai fiatalok nagy része nem értékeli a könyveket.

hirdetés
Sheldry Sáez olvasásra buzdítja a fiatalokat
Fotó: Instagram

Sheldry Sáez szerint az olvasás nagyon fontos: fejleszti a szókincsünket, erősíti a fantáziát, és szerinte ez a legtökéletesebb gyógymód a bánat ellen. Hiszen ha olvasunk és belemélyedünk a történetbe meg tudunk feledkezni minden rosszról, ami a környezetünkben van.

A 2011-es Miss Panama nagyon sajnálja, hogy a mai fiatalok nagy része nem értékeli a könyveket, és lusták arra, hogy legalább egybe is belekezdjenek. Sheldry szerint minden ember számára van olyan könyv, ami leköti, és segíteni tud a nehéz napokon. Vannak akik a romantikus műfajt kedvelik, vannak akik a krimiket, thrillereket, a horrorokat, vagy a lélektani könyveket. A választék hatalmas, csak szét kell nézni.

Sheldry már a blogján, valamint a YouTube-csatornáján is számtalanszor megemlítette, hogy milyen fontos is az olvasás, és az Instagram-oldalán is szívesen pózol könyvekkel. Most pedig arra szánta el magát, hogy egy olvasó klubot alapít, melyben előszeretettel várja a fiatalokat. Minden hónapban lesz egy téma, ahhoz mindenki elolvas egy szabadon választott könyvet, és együtt megbeszélik, feldolgozzák az olvasottakat. Sheldry reméli, hogy népszerűsége révén, többen is rájönnek majd, milyen fontos, hogy olvasson az ember. 

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek