Starity

Letartóztatták Louis Tomlinsont

2017. március 04. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis Tomlinson csuklóján bilincs csattant: az énekes paparazzót támadt meg.

hirdetés
Letartóztatták Louis Tomlinsont
Fotó: Fabulous

A TMZ számolt be arról, hogy Louis Tomlinsont a mai napon letartóztatták Los Angelesben, miután bántalmazott egy paparazzót. Louis csapata megszólalt az üggyel kapcsolatban:

A paparazzó provokálta a veszekedést. Nem ez az első eset, hogy sztárokkal szóváltásba kerülnek. Míg a szócsata folyt a lesifotóssal, addig három másik megtámadta a barátnőjét. Louis az ő védelmére sietett

– írták e-mailben.

Az eset péntek éjszaka történt a LAX repülőtéren. A szemtanúk elmondták, hogy a 25 éves énekest több paparazzó inzultálta, Louis emellett megkérte őket, hogy hagyják abba a filmezést, ezt pedig megtagadták. Majd az egyik a barátnőjére szállt rá, Louis pedig a lábánál fogva a földre rántotta azt a fotóst – ekkor csattant a kezén a bilincs. A lesifotós a hátára esett, és beütötte a fejét, sérüléseket, zúzódásokat szenvedve.

Louis egyébként egykori kedvesével, Eleanorral volt a helyszínen, akivel nemrég jött újra össze. Jelenleg a LAPD börtönben helyezték el – nem tudni, Eleanor merre van.

Twitteren pedig trendelni kezdett a #WeSupportLouis, avagy támogatjuk Louis-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek