Starity

Feljelentették Louis Tomlinsont! Kiderült, kik támadták meg Eleanor Caldert

2017. március 05. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lányok, akikről mégis kiderült, hogy rajongók, feljelentést tettek Louis és barátnője ellen.

hirdetés

Most már szinte biztos, hogy Louis Tomlinson nem lép ki többet nyilvános helyre testőr nélkül. Nem elég, hogy egyértelműen a lányok kezdték a verekedést, még ők tettek feljelentést ellenük. Márciusban lesz a tárgyalás.

A Twitter és a One Direction-rajongók megállíthatatlanok. Miután a Sun leközölte a lányok arcképét, órákon belül lenyomozták, kik azok. Bianca Garza és Ana Becerra emellett nagyon is tisztában van azzal, ki az a Tomlinson, ráadásul több „Larry”-re utaló nyomot is hagytak közösségi oldalukon.

„basszus, szóval az egyik lány TÉNYLEG larrie volt. tudtam, hogy mind állatok vagytok”

Miután nyilvánosságra került a nevük, természetesen azonnal priváttá tettek mindent.

A Larry-shipperek jelentése: ezen rajongók abban hisznek, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles titkos kapcsolatban vannak, és időről-időre a managerük lányokat bérel fel, hogy másságukat elrejtsék. A legtöbb „Larry” fanatikus durva megjegyzéseket tesz a srácok barátnőire, ami ellen már Tomlinson is felszólalt nem egyszer. Ez nem az első eset, hogy a larrysek erőszakhoz folyamodtak: 2013-ban is megtépték Eleanort a reptéren.

Azonban a csajok mégsem olyan nagy rajongók, hiszen nagyon szívesen látnák „kedvencüket” a rácsok mögött.

Sokkolt azzal, amit tett. Remélem, börtönbe kerül

– nyilatkozták a Sun megkeresésére.

A videó azonban teljesen más sztorit mutatott, és mivel a lányok elérhetősége nyilvánosságra került, több ezer halálos fenyegetést kaptak, és többen arra szólították fel őket, hogy inkább töröljék minden fiókjukat. A két lány egyébként házas, és a texasi egyetemre járnak. Többen fel kívánják keresni őket.

Mi a fene történik???

– hallható a videóban, ahogy Louis ezt kiabálja, miután megbotlott és magával rántotta a paparazzót.

Top komment a DailyMail oldalán: „Láttam a videót.... őrület, hogy Louist tartóztatták le. A paparazzó és Louis egyértelműen megbotlottak, és a lányok Eleanort a falhoz szegezték. Ő csupán csak a barátnőjét védte. Sajnálom, ami vele és Eleanorral történt, főleg, hogy nemrég vesztette el az édesanyját”
„Gusztustalan, hogy ezért veszik elő”

Bár szinte mindenki kiáll az énekes mellett, még kérdéses, a bíró milyen ítéletet fog hozni. A tárgyalás most márciusban lesz, a dátum azonban nem publikus.

A lányok egy ideig jobban teszik, ha a hátuk mögé néznek. Louis és Eleanor több ezer támogató üzenetet kapott Instagramon és Twitteren is – a rajongók remélik, ezzel segítik kedvencüket és partnerét ebben a nehéz időben.

Emellett, ha beigazodik, hogy ők kezdték a dulakodást, akkor fordítva is elsülhet a feljelentésük és ők kerülhetnek rács mögé.

„Ahogy Eleanor biztonságban volt, Louis elsétált és nem ért újra a lányhoz. Csak Eleanort védte, nem bajt keresett!”
„szóval Louist letartóztatják azért, mert elesett a paparazzóval és leszedett két lányt Eleanorról, mert megpróbálták szétverni?”
„Eleanor mindig Louis legnagyobb támogatója volt. Mindig ott volt neki, a családjának és még a rajongóinak is. Mutassuk meg, hogy támogatjuk őt”
„a lány: falhoz verte Eleanort szó szerint, addig verte, még le nem szedték róla / ugyanez a lány: veszélyben voltam”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek