Starity

A rajongók azt hiszik, Harry Styles ihlette Ed Sheeran New Man dalát

2017. március 05. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ezer üzenet érkezett azzal kapcsolatban, hogy Ed Sheeran egyik dalát Harry Styles ihlette.

hirdetés

Ed Sheeran nemrég jelentette meg új lemezét, ami a Divide elnevezést kapta. Az énekes reméli, hogy ezzel minden lehető szintet meghódít a karrierjében és nem lesz vele olyan, mint sok sztárral, hogy a második lemeze után eltűnik.

A lemez egyébként rettentően jó fogadtatást kapott a rajongóktól, és YouTube-csatornáján több milliós kattintás érkezett minden egyes számra.

Azonban a New Man több rajongó figyelmét is felkeltette: azt hiszik, Harry Styles ihlette. Ed Sheeran nem erősítette meg a feltevést, csupán annyit mondott:

A dal fikció, a fejemben élt karakterekről készült

A szám egyébként a lány új pasijáról szól, aki a leírás alapján sört iszik, de megvan mind a hat kockája, 500 fontot költ egy farmerre, a Kardashianékkel lóg, folyton napszemüveget és bőrcipőt hord, edz, és még a szemöldökét is szedeti. (Magyar dalszövegért kattints erre a linkre.)

 

I legit thought of the same when I listened to the song

Harry Styles Daily Updates (@harrything) által megosztott bejegyzés,

A feltevés egyébként nagy valószínűséggel nem állja meg a helyét, azonban el kell ismerni, kreatív teória. Ed egyébként a napokban szomorú hírt közölt Styles rajongóival:

Felvettünk egy közös dalt a lemezére tavaly, azonban nem hiszem, hogy végül rákerül, mert teljesen más irányba mentek át, mint amilyen eredetileg lett volna

– osztotta meg. Sheeran egyébként már hallotta Styles lemezét, és elmondása szerint nagyon jó lesz.

A Divide nagylemez legtöbb dalszövegét magyar fordítással ezen a honlapon eléred!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek