Starity

Lily Collins nyílt levélben bocsájtott meg édesapjának

2017. március 07. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznő úgy döntött, ideje félretenni a múltat és új fejezetet kezdeni.

hirdetés

Lily Collins nemrég megjelent, Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me című könyvében intézett nyílt levelet édesapjához, a Grammy-díjas Phil Collinshoz, akivel sokáig nagyon viszontagságos volt a kapcsolata – javarészt a férfi kicsapongó életvitele miatt. (A zenésznek öt gyermeke van és három feleséget „fogyasztott el”.)

Lily és a szülei: Phil Collins és Jill Tavelman

Mind hozunk döntéseket, és én nem kérek elnézést a tieidért, elvégre nem írhatjuk át a múltat. Még most is tanulom, hogyan legyek képes elfogadni a tetteidet és hogy hangot tudjak adni az érzéseimnek. Elfogadom és tiszteletben tartom a szomorúságot és dühöt, amit azon dolgok iránt éreztem, amiket tettél vagy épp nem

– írja a levélben Lily, aki saját bevallása szerint az apjának köszönheti azt is, hogy anorexia alakult ki nála tinédzserkorában. (Azidőtájt történt, amikor a zenész válni kezdett harmadik feleségétől, Orianne Cevey-től.)

Nemcsak másként kezdtem tekinteni a testemre, de elkezdtem limitálni az örömömet azáltal, hogy kontroll alá helyeztem az étkezési szokásaimat. Képtelen voltam kezelni a fájdalmat és a káoszt, amit apám válása idézett elő bennem, és nagyon nehéz volt egy olyan időszakban tinédzsernek lenni, amikor két, egymástól küülönböző felnőtt a maga feje, a karrierje után ment. A belső gyengeségeim zömének kialakulása apámnak köszönhető.

Megbocsájtok neked, amiért nem voltál mindig mellettem, amikor szükségem lett volna rád és amiért nem olyan apám voltál, akire vágytam. Megbocsájtok az általad elkövetett hibákért. És bár úgy tűnik, késő már, nem az! Még mindig van időnk továbblépni [a sérelmeken]

– záródik az üzenet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek