Starity

Rupert Grintet rendszeresen összetévesztik Ed Sheerannal

2017. március 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja a The Late Late Show-ban vallott arról, mennyire megtéveszti a vörös haj az embereket.

hirdetés

Bal oldalt Rupert Grint, jobb oldalt Ed Sheeran látható

Rupert Grint nemrég James Corden vendégeként mesélt arról, hogy az emberek milyen gyakorisággal tévesztik őt össze Ed Sheerannal, akivel egyébként évek óta jó barátságot ápol.

Mostanra olyan 50-50% az esély arra, hogy összekevernek minket. Ha valaki megállít, kétesélyes dolog: lehet az Ed miatt és saját magam miatt is. Leo Sayer egyszer odajött hozzám és azt mondta, imádja a zenémet. Persze azt hitte, Ed vagyok, én pedig folytattam a játékot

– viccelődött a színész, ám nem ő az egyetlen híresség, akit rendszeresen kevernek egy kollégájával. A The Late Late Show-ban vendégeskedő Patrick Stewart is hasonló történettel állt elő, őt ugyanis Ben Kingsley-vel tévesztik össze gyakran.

Bal oldalt Patrick Stewart, jobb oldalt Ben Kingsley látható

Persze egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Bent nem is olyan régen megállította egy rajongó, és azt mondta neki: Star Trek. Imádom a Star Treket! Fantasztikus vagy!, Ben pedig közölte vele, hogy Borzasztón sajnálom, kérlek, bocsáss meg, de nem én vagyok Patrick Stewart. Ben Kingsley vagyok, majd amikor semmi reakció nem érkezett, hozzátette: De nagyon jó barátja vagyok Patricknek. Ezt hallva a rajongó gratulált neki, amiért a barátom lehet.

Az eset Dakota Fanninggal is előfordult már, ő egy korábbi interjúja során arról vallott, hogy az egyik rajongója azt hiszi róla, ő az egyik Olsen-lány.

Van egy pasi, aki ott él – vagyis nem tudom, pontosan hol él –, de mindig ott áll a New York-i lakásom sarkánál, és mindig azt mondja nekem, Hé,Olsen! Hé, Olsen!. Ilyenkor csak továbbmegyek, mert máskülönben én lennék az az őrült perszóna, aki rákiált, Nem vagyok Olsen!.

Bal oldalt Dakota Fanning, jobb oldalt az Olsen-ikrek látható

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek