Starity

Kristen Stewart: „Utáltam, hogy az egész világ a magánéletemen csámcsogott”

2017. március 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-sagával ismertté vált színésznő filmbeli partneréhez fűződő több, mint négy évig tartó se veled, se nélküled kapcsolatáról mesélt a The London Sunday Timesnak.

hirdetés

Kristen Stewart és Robert Pattinson az Alkonyat forgatása során ismerkedtek meg és szerettek egymásba, kapcsolatuk pedig a filmsorozat végéig kitartott. Szerelmük azonban nem bírta el a színésznő csalfaságát – A Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel lépett félre –, így szakítottak.

Azóta Kristen jórészt hölgyekkel randevúzik – most éppen Stella Maxwell a párja –, saját elmondása szerint végre rátalált önmagára, és a média, a lesifotósok felé irányuló figyelme sem zavarja már annyira, mint a múltban.

Utáltam, hogy életem minden kis részlete árucikk lett és az egész világon csámcsogtak rajta. Úgy éreztem, rengeteg szempár szegeződik rám, és rájöttem, hogy a magánéletem nemcsak rám, hanem rengeteg más emberre is kihat. Ha a Robhoz fűződő kapcsolatom nem lett volna olyan lényeges [a munkámhoz szorosan fűződő] téma, akkor megtarthattam volna a magánéletemet a sajátomnak, de a mai napig nem léphetek úgy ki az utcára és foghatom meg valakinek a kezét, hogy ne kövessenek mindenhová. Amikor Robbal randiztam, a média ellenség volt, ami mellett képtelenség volt élni. Akkoriban nagyon zavart voltam, mostanra azonban tudom, ki vagyok és már nem szenvedek. Minden lépésünk és tettünk meghatározza azt az embert, akik vagyunk, és igen, az Alkonyat óriási hatással volt rám. Nemcsak a filmek, hanem az azt övező hatások is befolyásoltak

– nyilatkozta a színésznőEmbed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek