Starity

Ariel Winter: „Azt csináld, ami boldoggá tesz!”

2017. március 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő elárulta, hogy mint minden lánynak, neki is sokáig tartott az önmagával való megbarátkozás.

hirdetés

Ariel Winter mindig is őszintén vallott arról, milyen nehéz volt megemésztenie, hogy tinédzserkorában egyik napról a másikra megváltozott a teste, amin természetesen az sem segített, hogy az emberek ott és úgy bírálták ahol és ahogy csak tudták. Mostanra azonban megbarátkozott önmagával, és erre biztatja a rajongóit is: hogy szeressék azt, akik.

Évekig szenvedtem az önbizalomhiány miatt. Nagyon hosszú időbe telt, mire megtaláltam magamban a magabiztosságot, pedig szerintem nagyon fontos dolog, mert tucatjával vannak a világon olyan fiatal lányok, fiúk, emberek, akik előtt nincs követendő példa, akire felnézhetnének és akivel beszélhetnének az ilyen dolgokról. Engem már fiatalon bedobtak a mélyvízbe: kritizáltak mindenért – a külsőmért, az öltözködési stílusomért, az elejtett szavaimért

– magyarázta a színésznő.

Ezt próbálom közvetíteni az emberek felé. Hogy csinálják azt, ami boldoggá teszi őket, mert az a legjobb nekik. Tekintet nélkül a negatív kommentekre elmondom, hogy igenis számítanak a pozitív visszajelzések, a negatívakat azonban félre kell tenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek