Starity

Nádai Anikó már nem térne vissza az Éjjel-nappal Budapestbe

2017. március 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág után az Éjjel-nappal Budapest jelentette a kiugrási lehetőséget Anikó számára, és bár nemrég meglátogatta a sorozat sztárjait, bevallása szerint már képtelen lenne visszatérni közzéjük.

hirdetés

Nádai Anikó az elsők között csatlakozott a 2013-ban indult napi sorozathoz, melynek sokáig a főszereplője volt. A széria nemcsak ismertséget, hanem szerelmet is hozott neki Kovács Daniel személyében – közös kisfiuknak 2015 nyarán adott életet. A sztárpár azonban a közelmúltban szakított, azóta pedig nehéz idők járnak Anikóra, de még így sem térne vissza az Éjjel-nappal Budapestbe.

Teljesen új arcokat látok, már alig van olyan, akivel még én is együtt szerepeltem. Az is igaz, hogy velük sem tartom már a kapcsolatot, egyedül Horváth Grétivel, aki nagyon jó barátnőm. Már nem térnék vissza a sorozatba, akkor sem, ha lehetőségem adódna. Jó volt, szép emlék, de már egész más lett az életem

– nyilatkozta Anikó a Borsnak.

Pár éve még ő is főszereplő volt az ÉNB-ben I Fotó: RTL Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek