Starity

A Little Mix kiáll Louis Tomlinson mellett

2017. március 08. 13:01   |   Szerző: LDreamP

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix szerint Louis Tomlinson csak a barátnőjét védte, mint ahogy minden normális srác is tette volna.

hirdetés
A Little Mix kiáll Louis Tomlinson mellett
Fotó: A kép csak illusztráció

A One Direction énekesét múlt hét pénteken egy repülőtéres veszekedés után tartóztatták le Los Angelesben. A Radar Online által előkerült egy videó is az esetről, melyben látható, hogy Louis megpróbál leállítani egy fotóst, aki átlépte már a magánszférát. Szemtanúk szerint a 25 éves énekes kérte a fotósokat, hogy fejezzék be, de nem vették figyelembe szavait, és folytatták a filmezést. A „küzdelem” eredménye végül az lett, hogy Louis megbotlott magával rántva a férfit, miközben a barátnőjét utolérte és a falhoz szorította két felnőtt korú lány. 

Amikor egy interjú során megkérdezték a Little Mix-es lányokat, hogy mit gondolnak a történtekről, így nyilatkoztak:

Ez egy nehéz helyzet, mert nem tudod, hogy hogyan cselekedj helyesen, addig amíg tényleg nem kerülsz egy ilyen szituációba.

– kezdte Perrie Edwards, majd így folytatta:

Louis egy nagyon rendes srác. Ha megnézed a videót láthatod, hogy minden, amit tesz, az az, hogy védi a barátnőjét, mint ahogy minden normális srác is tenné. De mivel ugye benne van a világ egyik legnagyobb bandájában, az emberek még inkább rajta vannak az ügyön, ami szerintem igazságtalan vele és Eleanorral szemben. Úgy érzem az emberek néha elfelejtik, hogy te is egy emberi lény vagy.

A repülőtéri balhéról készült videót erre a linkre kattintva elérhetitek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek