Starity

Ed Sheeran kitálalt: Összejött Taylor Swift barátnőivel

2017. március 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit slágergyáros 2013 és 2014 között turnézott kolléganőjével, melynek során összejött Taylor barátnőivel.

hirdetés

Ed Sheeran a Rolling Stone-nak adott interjújában vallott arról, hogy bár a lapok megpróbálják a Taylor Swifthez fűződő barátságára ráhúzni, hogy romantikus viszony van köztük, ez egyáltalán nem igaz – kapcsolatuk baráti alapú. Ezt azonban már korántsem mondhatja el az énekesnő baráti körében lévő lányokról, akik közül több hölggyel is összeszűrte a levet korábban.

Taylort csupa híresség veszi körül. Annak idején egy 22 éves, fura, brit kölyök voltam, akinek megadatott a lehetőség, hogy Amerika legnépszerűbb előadójával turnézzon, akit ismert barátok vesznek körül. Nagyon könnyű volt mellette csajozni... Gyakran találtam magam olyan szituációban, hogy amikor reggel felébredtem és körülnéztem, azt kérdeztem magamtól, Hogy a francba történhetett ez velem?.

Az énekes azt is elárulta, hogy nagyon zavarja, amikor Swiftet kritizálják, hiszen kolléganője nem tehet arról, hogy ismert ember lévén mindenfélét írnak róla a lapok, az emberek pedig ezek alapján ítélik őt meg.

Taylor mindenütt jelen van, elvégre ő a legismertebb nő a világon, így nincs beleszólása abba, hogy pletykáljanak-e róla vagy sem. Én mindenesetre mindig kiállok mellette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek