Starity

Naveen Andrews újra főszerepben?

2017. március 09. 06:06   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS csatorna egy új bűnügyi sorozat indítását tervezi, mely a méltán népszerű bestseller író, James Patterson hamarosan megjelenő, Dr Death című regényét veszi alapul.

hirdetés
Naveen Andrews újra főszerepben?
Fotó: Frederick M. Brown

Az egyelőre az Instinct (Ösztön) címet viselő produkció producere és egyik főszereplője Alan Cumming, aki már a méltán népszerű, A férjem védelmében című sorozatban is megcsillogtatta a tehetségét. Cumming ezúttal egy brilliáns egyetemi professzor és író bőrébe bújik, aki korábban a CIA kötelékeiben dolgozott. A New Yorkban játszódó történet szerint az immár nyugodalmas életet élő egykori ügynök békéje felborul, amikor a rendőrség felkéri, hogy segítsen nekik kézre keríteni egy szökésben lévő, veszélyes sorozatgyilkost.

Naveen Andrews, a Lost sikerszéria és a '90-es évek egyik legkultikusabb, Az angol beteg című romantikus drámájának sztárja a főszereplő régi barátját és kollégáját kelti majd életre, aki mind éleselméjűségben, mind szellemességben méltó riválisa Cumming karakterének.

Szerencsére, a hírek szerint a 48 éves, egzotikus megjelenésű színész jelenlegi mellékszerepe a Sense8 című Netflix drámában nem akadályozza meg, hogy elvállalja ezt a nagyobb volumenű projektet. Amennyiben az Instict szekere beindul és a Sense8 készítőinek is megadják a zöld utat a harmadik évadra, a színésznek valószínűleg mind a két szerepre lesz ideje és lehetősége. 

A londoni születésű, indiai felmenőkkel rendelkező színész a Lost befejezése után kevés jelentős munkát vállalt, aminek több oka is volt: 2010-ben magához vette az akkor négyéves kisfiát, és sokáig minden idejét a kis Josh nevelésének szentelte. Ezonkívül elhatározta, hogy csak olyasmihez adja a nevét, amit szerinte is értéket képvisel, és ez még nehezebbé tette számára a munkavállalást, hiszen saját bevallása szerint származása miatt Hollywoodban még mindig nehéz igazán jó szerephez jutnia. Most azonban úgy tűnik, hogy mind a Netflix, mind a CBS ragaszkodik ahhoz az elhatározásához, hogy vele szeretnének dolgozni. 

A sorozat forgatási munkálatait még ebben a hónapban megkezdik, New Yorkban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek